Leomuovi Oy

Vahvasti kasvu-uralla jatkava Leomuovi Oy on erikoistunut teknisten muoviosien suunnitteluun, ruiskuvaluun ja tiivistykseen 40 vuoden kokemuksella.

Palvelemme yli 3000 asiakasta eri teollisuudenaloilla tarjoamalla laajan palveluvalikoiman, kuten muotinvalmistusta, huoltoa, kokoonpanoa, logistiikkaa ja PUR-tiivistystä. Olemme panostaneet automaatioon ja tuotantokoneisiin parantaaksemme tehokkuutta ja laatua entisestään, varmistaen kilpailukykymme tulevaisuudessa.

Uutena valikoimaan ovat tulleet biokomposiittituotteet, jotka vahvistavat asemaamme teollisuuden vastuullisena kumppanina. Vihreän energian saralla olemme investoineet 1,2 miljoonaa taajuusreservimarkkinaan tarvittaviin akustoihin, mikä mahdollistaa energian varastoinnin ilman fossiilisia polttoaineita. Tämä myös tasapainottaa sähköverkon kuormitusta. Suunnittelemme myös paneelien hankintaa tulevaisuudessa.

Akaan sijainti on yrittäjän näkökulmasta hyvin keskeinen, koska 80 prosenttia asiakkaistamme on 150 kilometrin säteellä tehtaasta. Lisäksi moottoritien läheisyys tekee matkustamisesta vaivatonta, ja kaupungista on helppo suunnata mihin tahansa suuntaan. Isot tiet aivan vieressä mahdollistavat kulun kaikkiin suuriin kaupunkeihin Suomessa.

Akaassa yrittäjämyönteisyys on vahvaa ja se tukee meitä yrittäjiä. Toivomme, että tämä hyvä yhteistyö kaupungin kanssa jatkuu, jotta voimme yhdessä kehittää Akaan yrittäjäyhteisöä ja luoda uusia mahdollisuuksia. Erityisesti kaupunginjohtajan yrittäjämyönteinen ja positiivinen asenne on ollut rohkaisevaa. Olen nauttinut yhteistyöstä yrityskoordinaattorin kanssa, sillä se on sujunut moitteettomasti.

Toimitusjohtaja Risto Kalliainen, Leomuovi Oy